OO DPS Bar jednoglasno predložio Đukanovića za predsjednika partije

U okviru priprema za predstojeći Kongres DPS-a Crne Gore, u Baru su sinoć održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bar.

“Na sjednicama su utvrđeni predlozi kandidata za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, za članove Glavnog odbora DPS-a Crne Gore, te lista od 17 predstavnika koji će učestvovati u radu VIII Kongresa.

Sjednicama su prethodili sastanci 45 mjesnih odbora, na kojima su članovi partije predlagali kandidate. Shodno predlozima dobijenim sa kandidacionih sastanaka mjesnih odbora, članovi Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bar su za kandidata za predsjednika DPS-a Crne Gore, jednoglasno predložili dosadašnjeg predsjednika, Mila Đukanovića kao jedinog kandidata, dok su za zamjenika predsjednika Partije jednoglasno predložili aktuelnog zamjenika predsjednika Duška Markovića.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Bar dr Dragoslav Tomanović ocijenio je da delegiranje predsjednika DPS-a Crne Gore Mila Đukanovića kao jedinog kandidata za prvog čovjeka DPS-a potvrđuje da politika i vizija Đukanovića nema alternativu i da je Milo Đukanović dao nesumnjiv doprinos ukupnoj političkoj i ekonomskoj afirmaciji Crne Gore. Iskazao je zadovoljstvo strukturom liste predloženih kandidata za članove Glavnog odbora, naglasivši da je ona pokazatelj kvalitetnog kadrovskog potencijala članova DPS-a u Baru”, kaže se u saopštenju Službe za informisanje OO DPS Bar.

Share.

Comments are closed.