Otvoren dvanaesti Međunarodni karate turnir Trofej Bara 2021

Dvanaesti međunarodni karate turnir „Trofej Bara 2021“ svečano je otvoren danas u Sportskom centru „Topolica“.

Ove godine, Bar je domaćin za čak oko 800 takmičara iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Albanije, Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Manifestaciju je otvorio predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević, koji je istakao da se turnir vraća na staze uspjeha nakon jednogodišnje pauze uslovljene pandemijom koronavirusa.

„Vrijedan i posvećen rad organizatora da obezbijedi takmičenje, za 800 takmičara, uz poštovanje svih zaštitnih mjera, je za pohvalu” naveo je Raičević.

On je poručio da karate sport u kontinuitetu bilježi rezultate, te da je karate u fokusu pažnje lokalne uprave koja permanentno pomaže i finansijski podržava programe Karate kluba “Bar”. “U nadi da će današnje takmičenje proteći u znaku fer borbe i uz poštovanje mjera, proglašavam trofej otvorenim” kazao je Raičević otvarajući turnir.

Za takmičare koji osvoje prva tri mjesta predviđeno je uručivanje medalja i diploma, dok će pehari biti dodijeljeni za sve pojedinačne pobjednike u katama i borbama, kao i za sve ekipne pobjednike u katama i borbama.

Share.

Comments are closed.