SD BAR: Rast Socijaldemokrata nezaustavljiv

Saopštenje OO SD Bar, koje prenosimo u cjelosti.

“OO Socijaldemokrata Bara održao je sjednicu kojoj su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Mićo Orlandić, potpredsjednik SD-a, Damir Šehović, potpredsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i Kenan Hrapović, član Predsjedništva SD-a.

Predsjednik SD-a, Ivan Brajović, izrazio je zadovoljstvo radom odbora Socijaldemokrata u Baru.

“Rezultat vašeg odbora je jedan od najboljih rezultata Socijaldemokrata na lokalnim izborima prošle godine. Iza tog rezultata stoji veliki rad svih članova i aktivista SD Bara, ali stojite i svi vi lično, kao građani koji u Baru uživaju veliki ugled i povjerenje. Zbog toga sam veoma ponosan, a vama neizmjerno zahvalan, rekao je Brajović. On je konstatovao da je snaga Socijaldemokrata u svakoj opštini u Crnoj Gori sve veća i da je to nezaustavljiv proces. Kako sada stvari stoje, a na osnovu naših procjena, proces jačanja Socijaldemokrata se nastavlja i možemo očekivati još bolje rezultate. Siguran sam da će to biti slučaj i u Baru, jer partiju čine prije svega ljudi, a Socijaldemokrate zaista čine časni, pošteni, odgovorni ljudi koji vrijedno rade na sprovođenju programa kojim činimo Crnu Goru boljom”, zaključio je Brajović.

Potpredsjednik SD-a, Damir Šehović, zahvalio se svim prisutnima na dosadašnjem angažmanu u partiji.

“Vi ste svi razlog zbog kojeg je SD iz dana u dan sve jači, vi ste razlog naših izuzetnih rezultata i vi ste motiv svima nama da radimo najbolje što možemo na onim pozicijama koje pokrivamo, rekao je Šehović. Bar je uvijek znao da čuva multikulturalno biće Crne Gore. Barani su dobro prepoznavali i kroz istoriju, a i danas, da jedni bez drugih ne možemo, već da smo jedni drugima potrebni. Zato je Bar uvijek bio grad socijaldemokratije i grad Socijaldemokrata”, zaključio je on.

Predsjednik OO SD Bara i potpredsjednik SD-a, Mićo Orlandić, izrazio je zadovoljstvo radom odbora kojim rukovodi.

“Mi smo zaista uradili veliki posao u Baru i nastavljamo, svakodnevno, da radimo sa još većim entuzijazmom i energijom. Čini mi se, na osnovu onoga što vidim i informacija koje dobijam, da tako Socijaldemokrate funkcionišu u svakom gradu. No, bez obzira na odličan rezultat u Baru, kojim smo svi bili zadovoljni, mi svakodnevno radimo da bismo ga poboljšali. Svaki glas za našu partiju je bitan, svaki čovjek i svaki njegov stav je važan i vrijedan slušanja. Zato Socijaldemokrate Bara, kroz stalne razgovore sa našim sugrađankama i sugrađanima, bilježe sve potrebe koje oni ističu, a tiču se našeg grada, kako bismo, kao dio lokalne vlasti, učinili njihov život boljim i kvalitetnijim. Zato sam uvjeren u naš rast do ovog trenutka i zato sam uvjeren u naš rast u svim narednim trenucima i na svim izborima koji nam predstoje”, rekao je Orlandić.

Share.

Comments are closed.