Stranačka saopštenja, 19.jun: Demokrate

Dijana Pejović – Demokrate su za mene druga porodica

Funkcionerka Demorkata, Dijana Pejović je na III izbornoj konvenciji Demokrata Bar pred više od 700 delegata istakla da su za nju Demokrate druga porodica, asocijacija na zajedništvo, na drage ljude i prijatelje na koje se uvijek može osloniti.

“Ovi ljudi ostaju uvijek isti bez obzira na eventualne pozicije ili funkcije, ne mijenjaju se ni za pedalj, oni su slika Demokrata u malom. Zajedno smo prošli proteste na teritoriji cijele Crne Gore, proteste za čemprese dajući veliki doprinos,…”,  ali kako je istakla, prošli su i slavlja slobode i slavlja pobjeda zajedno.

“Za ovih 7 godina uvijek smo bili zajedno i u dobru i u lošem, kako onda Demokrate posmatrati samo kao partiju kad je protkana kroz sve sfere naših života. Sinonim za našu stranku su časni, pošteni, vrijedni i neukaljani ljudi. Demokrate su simbol istrajne borbe za istinsku slobodu, zalaganja za jednakost i mukotrpni rad na tome da Crna Gora bude zemlja u kojoj je ljepše, udobnije i lakše živjeti” – istakla je Pejovićeva dodavši da se, pored svega što su uradili na državnom nivou, zalažu da njihov grad bude uređeniji i bolji.

“Da nam mladi ne odlaze, da nam se ne prodaje zemljište i to uz more po simboličnim cijenama, da nam niču parkovi, a ne beton i zgrade privatnika sa novcem diskutabilnog porijekla, da svako ima jednaku šansu u našem međuvjerski skladnom gadu”, i poručila da su spremni za svaku promjenu, da će Bar ustati, odbraniti, pobijediti i zasluženo postati primorski centar, jer njeni sugrađani to zaslužuju i njen Bar to zaslužuje.

“I kao što je slavni Njegoš rekao:”Sve što biva i što može biti, meni ništa nije nepoznato, što god dođe ja sam mu naredan” – i mi smo naredni za sve što dođe i spremni da dočekamo veliku pobjedu na izborima, kada će građani Bara dati konačan sud!” – zaključila je.

Share.

Comments are closed.