Društvo

TO Bar predstavila ponudu i u Skoplju

| 08:04:2017 | 15:00:36

Na 7. Međunarodnom sajmu turizma – “Skopje travel market”, od 6. do 8. aprila, Turistička organizacija Bar predstavila je bogatu turističku ponudu zajedno sa LTO Tivta, Ulcinja i Podgorice.
 
Barska turistička ponuda promovisana je na savremeno uređenom i opremljenom štandu, uz atraktivne propagandne materijale. Posjetioci sajma su bili u prilici upoznati se sa kompletnom ponudom barske opštine, prirodnim i brojnim kulturno istorijskim atraktivnostima, kao i smještajnim kapacitetima. Veliko interesovanje vladalo je za nove trendove, aktivni odmor (biciklizam, planinarenje, pješačenje..) i seoski turizam koji je posljednjih godina u ekspanziji.
 
Na sajmu se predstavilo 50 izlagača, a naš štand je posjetio ambasador Crne Gore u Makedoniji Predrag Mitrović sa saradnicima, a takođe i predsjednik Zajednice Crnogoraca u Makedoniji.
 
Posjećenost štanda i zainteresovanost građana, medija, poslovnih saradnika bili su značajniji u odnosu na prethodne godine, a naročito prvog dana. Međunarodni sajam turizma u Skoplju je jedinstvena prilika za predstavljanje turističkih ponuda, upoznavanje sa novim poslovnim partnerima, jačanje postojećih poslovnih veza sa klijentima i partnerima, istraživanje tržišta i stvaranje osnove za buduće marketinške strategije.