Društvo

Programi obrazovanja RACC EDUCO

| 10:02:2018 | 00:05:57

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR

U saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore, privatna ustanova "Organizator obrazovanja odraslih RACC EDUCO” Bar uspješno je realizovala program obrazovanja za osposobljavanje za zanimanje "računovodstveni tehničar/ka".
 
U decembru je 14 polaznika uspješno završilo četvoromjesečni program obrazovanja i steklo zvanje "računovodstveni tehničar/ka”. Diplome sa zvanjima se nalaze u Birou rada u Baru, gdje ih uspješni polaznici mogu podići.
 
"Učesnici naših programa obrazovanja vjeruju da im RACC EDUCO omogućava sticanje znanja i vještina koje snažno utiču na njihov razvoj, čine ih vidljivim na tržištu rada i osiguravaju im sigurne korake na stazama profesionalne karijere”, istakla je Anita Radulović ispred RACC EDUCO. I nakon završenog programa, RACC EDUCO podržava svoje polaznike pružajući im pomoć pri zapošljavanju kroz promociju kroz klijentske baze svojih poslovnih partnera.
 

Tokom februara, RACC EDUCO će izvoditi sljedeće programe obrazovanja za sticanje zvanja i stručnih kompetencija:

- Program obrazovanja za osposobljavanje za zanimanje "administrator / administratorka"
- Program obrazovanja za osposobljavanje za zanimanje "računovodstveni tehničar/ka"
- Osnove računarske pismenosti
- Program obrazovanja za sticanje preduzetničkih znanja i vještina
 
Svi zainteresovani se mogu prijaviti na mail racceduco@gmail.com ili kontakt telefon +382 (0)30 311 626, radnim danima od 9 do 15 časova, a zainteresovana nezaposlena lica mogu se prijaviti i Birou rada Bar.

Pozivamo vas da zajedno stičemo nova znanja!

ZAKUPLJENI REKLAMNI PROSTOR