Društvo

Novi kabinet u Ekonomskoj školi zahvaljujući Kalamperu

by Dan | 25:01:2016 | 12:28:30

Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola će od februara dobiti još jedan novi kabinet, za potrebe izvođenja nastave učenika smjera turistički tehničar. Iz uprave škole ističu da je ovo omogućeno zahvaljujući razumijevanju i dobroj volji vlasnika kompanije “Kalamper” Elvira Kalamperovića.
 
Na inicijativu predmetnih nastavnika, jedan dio hodnika na prvom spratu (prema Muzičkoj školi), koji se koristio kao ostava, pregrađen je i adaptiran u kabine. Radovi su započeti 15. januara, a biće završeni 1. februara.
 
“Ovim gestom potvrđen je odgovoran odnos kompanije ‘Kalamper’ prema našoj školi. Sa njima već godinama imamo izgrađen kvalitetan odnos socijalnog partnerstva, prvenstveno uspostavljen kroz proces realizacije praktične nastave učenika” - kažu u Upravi škole i ističu da se nadaju kako će ovakav gest kompanije “Kalamper” motivisati i ostale uspješne privrednike Bara da pomognu školi, bilo kroz opremanje nastavnim sredstvima, bilo pružanjem usluga iz domena svoje djelatnosti.
 
“S obzirom na skromne budžetske mogućnosti škole, svaki vid podrške je dragocjen i hvale vrijedan”, poručili su iz Ekonomske škole.