Društvo

Allegra Sea Crew traži posao za zainteresovane

| 08:03:2016 | 21:44:35

ZAKUPLJENE STRANICE ZA MARKETING
 
Barska agencija “Allegra” je u regionu poznata po različitim uslugama vezanim za kruzere. Pioniri su ovog posla u nas, i njihovo se ime redovno pojavljuje u vijestima koje tretiraju dolazak te vrste brodova u Kotor i Bar.
 
Jedna od novijih djelatnosti agencije “Allegra” je asistencija pri ukrcaju pomoraca na različite cruise kompanije. Posreduju kod zapošljavanja pomoraca svih profila, od najnižih do najvisočijih pozicija.
 
Poslovanje “Allegre” obuhvata područje čitave bivše Jugoslavije. Sarađuju sa najvećim kompanijama koje pružaju, pored standardnih uslova, sigurnost isplate i poštovanje ugovora po svjetskim pomorskim standardima. Uz to, što je posebno zanimljivo, za njihove usluge ne uzimaju nikakvu proviziju od pomoraca.  

 
“Allegra Putnička agencija” je dio kompanije “Allegra” koja organizuje putovanja do i sa broda, rezervacije hotela, transfere, ukratko - sve što je potrebno kako bi klijenti stigli sigurno i efikasno na odredište u najkraćem mogućem vremenu. Izdavanje avio karata za pomorce sa posebnim popustom, cijenama i uslovima prtljaga i tarifa su njihove ključne poslovne aktivnosti.
 
Takođe, ako je klijentima potrebna neka hitna promjena ili putovanje kući, u “Allegri” su, ističu, uvijek spremni da pomognu u svakom trenutku i bilo kojoj luci - zemlji u svijetu, što daje veliko povjerenje agenciji Allegra sea crew.
 
Iz ove agencije pozivaju zainteresovane da pošalju CV i dozvole da za njih pronađu adekvatan posao na nekom od brodova.
 
Trenutno tražene pozicije:
 
1. Bosun                               2953 euro
2. 2nd Bosun                      2579 euro
3. Deck Petty officer       2411 euro
4. Deck AB                           1968 euro
5. 2nd Engineer Officer (2EOF)
6.  Waiter
7.  Chef de partie(Cook)
 
Svi zainteresovani kandidati mogu poslati CV na engleskom jeziku sa slikom na e-mail adresu: info@allegraseacrew.com
 
Više informacija o ovome na: allegraseacrew.com
 
ZAKUPLJENE STRANICE ZA MARKETING