Društvo

Prijem u školi za mlade odbojkašice Mrkojevića

by Željko Milović | 20:05:2016 | 12:10:49

Danas je u Osnovnoj školi “Mrkojevići” organizovan prijem za odbojkašice Omladinskog kluba “Mrkojevići”, osvajača drugog mjesta na nedavno održanom Prvenstvu Crne Gore u mini odbojci. Njih i njihove trenere primio je direktor Osman Grgurević.
 
“Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam mogao danas da se družim sa mladim odbojkašicama koje su zauzele drugo mjesto u Crnoj Gori u svom uzrastu. Ovo je mladost Mrkojevića koja dokazuje da posjeduje vrhunski kvalitet. Mi, u našoj školi smo, na neki način, i željeli da se ovo desi i u tom pravcu smo usmjerili našu logističku podršku OOK ‘Mrkojevići’, i ja se nadam da će se ovakvi rezultati ponavljati i na narednim takmičenjima”, istakao je direktor Grgurević.


On je potencirao da je klub za kratak period, uz pomoć roditelja djece koja treniraju, bez obzira na nedostatak tehničko-materijalnih uslova, i uz pomoć privrednika kraja, firme “Kalamper” i Muharema Đurovića najavio da postaje ozbiljan sportski subjekat u Crnoj Gori i pravi reprezent svog kraja.
 
“Ovaj rezultat i uspjeh dobijaju na značaju ako znamo da je odbojka u Mrkojevićima oduvijek imala tradiciju. Sigurni smo da će ova generacija biti uspješna predvodnica našeg kluba i ženske školske odbojke u Crnoj Gori. Nadamo se da će ovaj rezultat, između ostalog, pokrenuti ideju među zajednicom da se u Mrkojevićima obezbjede tehnički uslovi za školski i klubski sport ”, istakli su treneri Elvir Bajramović i Vladan Mihailović.
 
Pehar namjenjen vicešampionu mini odbojke svečano je postavljen u školskim vitrinama.