Društvo

TO Bar: Dostavili smo svima datume dolaska kruzera

| 08:06:2016 | 14:39:48

Saopštenjem za javnost, u vidu odgovora na tvrdnje Mihaila Vukića, direktora turističke agencije “Allegra” iz Bara, oglasila se i Turistička organizacija Bar. I njihovu reakciju prenosimo integralno:
 

“Želimo obavijestiti javnost da TO Bar obavlja informativno-propagandnu djelatnost u svojim turističko-informativnim biroima, od kojih su trenutno otvoreni biroi na: Topolici - udaljen dvadesetak metara od mjesta iskrcavanja kruzing gostiju, Starom Baru i Virpazaru, gdje  dolazi najveći broj izletnika sa kruzera, Sutomoru i autobuskoj stanici u Baru. Svi turisti mogu dobiti informacije o kompletnoj ponudi naše opštine i reklamno-propagandni materijal (plan grada, karte Crne Gore, kataloge, postere i dr.), čiji smo reprint uradili za ovu priliku.
 

Podsjećanja radi, TO Bar je zbog velikog značaja dolaska prvog kruzera u Bar, samo za tu priliku, organizovala svečani doček sa folklornim društvima iz Bara, priganicama i lozovom rakijom na gatu, a na Šetalištu kralja Nikole organizovala degustaciju i prodaju domaćih proizvoda i suvenira na 28 štandova, kao i info punkt sa promo materijalom.
 
U dogovoru sa 'Port of Adriom' pred dolazak drugog kruzera smo dostavili datume dolazaka kruzera za 2016. godinu svim turističkim agencijama, udruženjima vinara, maslinara, medara, suvenira, rent-a-car agencijama, restoranima i taxi službama, kako bi se organizovali i svoje usluge ponudili gostima sa kruzera, pojedinačno ili u saradnji sa organizatorima dolaska kruzera.
 
U ovom momentu na području naše opštine boravi oko 3.900 registrovanih gostiju i TO Bar preduzima aktivnosti kako bi svim turistima, bez izuzetka, pružila usluge iz djelokruga svog rada”, stoji u saopštenju TO Bar.