Društvo

OŠ Anto Đedović, nekima kraj, nekima početak škole

| 09:06:2016 | 09:40:13

U OŠ “Anto Đedović” u ponedjeljak je organizovan svečani prijem prvaka, uz program koji su za njih i njihove roditelje priredili ovogodišnji prvaci sa svojim učiteljicama i učiteljem, članovi školskog hora sa svojim rukovodiocem, a sve uz podršku i pomoć brojnih kolega.

Nakon programa je uslijedila prozivka i podjela prigodnih poklona djeci od strane Uprave škole, a zatim i obilazak školskog objekta. Kako je polazak u školu za djecu jedan od najupečatljivijih događaja u životu, potrudili su se da im prvi susret sa školom bude prijatno iskustvo i doživljaj koji će dugo pamtiti.

Istog dana, nagrađeni su poklon knjigama učenici koji su se istakli na raznim takmičenjima (u znanju, literarna, recitatorska, ekološka, sportska i druga takmičenja i manifestacije na kojima su predstavljali školu). Zahvalnicu je dobio školski hor koji je promovisao školu na raznim kulturnim manifestacijama i svečanostima.

Najveselije veče za polumaturante OŠ “Anto Đedović” organizovano je u Gradskom restoranu (bivša “Samba”) u petak, 3. juna. Slavlje je počelo ispred škole, a slavlje je nastavljeno u restoranu sa drugarima i nastavnicima iz OŠ “Mirko Srzentić” iz Petrovca.