Društvo

Na sjednici OO DPS Bar govoreno o izborima

| 08:11:2016 | 17:56:23

U nedjelju je OO DPS Bar održao redovnu sjednicu na kojoj je analiziran izborni rezultat ostvaren u Baru, na oktobarskim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.
 
Predsjednica OO DPS Bar, Branka Nikezić, pozdravivši prisutne izrazila je zadovoljstvo izuzetnim rezultatom koji je DPS postigao u Baru.
 
„Kampanja za parlamentarne izbore, koja je trajala punih šest mjeseci, kulminirala je briljantnim rezultatom na održanim izborima 16. 10. 2016. godine u Baru. Kvalitetna priprema svih političkih aktivnosti pokazala je da se upravo dobrom pripremom, kao u svakom poslu, može očekivati i uspješan ishod. Timskim radom svih partijskih struktura, kontaktima sa građanima, dobrom komunikacijom, ažurnim vođenjem evidencije članstva, te bezrezervnom posvećenošću konačnom uspjehu i osmišljenim i preciznim uputstvima u vođenju kampanje, uspjeli smo, kao nikada ranije, da dođemo do rezultata koji je sa 7.116 glasova 2014. godine, na lokalnim izborima, uvećan na 9.237 glasova na ovim izborima, što je za 2.157 glasova više“, istakla je Nikezić.
 
Svi su se složili da je poseban pečat izbornoj kampanji dala konvencija održana uoči izbora, te da su shvatili kako je biračko tijelo DPS svjesno i savjesno opredjeljeno i za partiju i za Crnu Goru. „Bio je to dodatan stimulans za naš siguran korak“, kazala je predsjednica OO DPS Bar.
 
Koordinator za Bar, ispred Predsjedništva DPS CG Branimir Gvozdenović, čestitao je članovima barskog DPS na postignutom rezultatu na parlamentarnim izborima. Gvozdenović ističe da uvećanje od 30% u odnosu na lokalne izbore 2014 godine. svjedoči o posvećenom i odgovornom radu svakog člana DPS Bar.

„Hvala svima koji su dali jedan veliki i postojan doprinos našoj kampanji. Ona je bila vrhunac pozitivne energije i dobre organizacije, zato nije bilo greške. Na jedan gospodstven način smo izdejstvovali jednu veliku pobjedu“, zaključio je Gvozdenović. Nakon uvodnih izlaganja, ostali članovi odbora uzeli su aktivno učešće u radu sjednice.
 
„Rezultat od 9273 glasa obavezuje nas da se ponesemo odgovorno prema građanima Bara i da ono što smo zacrtali u izbornom programu u budućem periodu i realizujemo. Kao što smo se uostalom ponijeli i u izbornoj kampanji - odgovorno i kulturno, za razliku od naših političkih oponenata“, rekli su u DPS-u.