Društvo

Maturanti iz 1986. donirali pultove za bebe

by CdM | 04:12:2016 | 10:42:03

Maturanti barske Gimnazije “Niko Rolović” iz 1986. godine, koji su ovog ljeta proslavili 30 godina mature, donirali su Dječjem odjeljenju Opšte bolnice pet novih pultova za bebe.
 

“Ovom vrijednom donacijom znatno su poboljšani uslovi za boravak najmlađih pacijenata na ovom odjeljenju” – istakla je dr Milena Vujošević.

Ona je zahvalila u svoje, i u ime osoblja, donatorima na ovom divnom gestu, te istakla da je za zdravstveni sistem važna svaka donacija, bilo da se radi o medicinskoj opremi ili opremi u vidu namještaja.
 

“Oplemenjivanjem ambijenta bolesničkih soba stvaraju se uslovi da boravak pacijenata i njihovih roditelja na ovom odjeljenju bude prijatniji a naše usluge budu još kvalitetnije. Zato, ovom donacijom naših sugrađana koji su preostala sredstva od proslave 30 godina mature usmjerili u ovu svrhu, naše odjeljenje je upotpunilo sadržaj koji je nedostajao, tako da sa još desetak novih krevetića za bebe odjeljenje bi imalo veoma kvalitetne uslove za boravak naših malih pacijenata” – istakla je ona.