Društvo

Dr Srzentić i Novaković čestitali Božić

| 06:01:2017 | 12:32:45

Najradosniji hrišćanski praznik Božić čestitali su arhijerejskom namjesniku i parohu barskom, protojereju Slobodanu Zekoviću, predsjednik Opštine dr Zoran Srzentić i predsjednik Skupštine Opštine Radomir Novaković.
 
 
 
Poštovani g. Zekoviću,
 
Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Vama, Vašim saradnicima i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti, u ime Opštine Bar i svoje lično, upućujem najiskrenije čestitke.
 
Neka nas praznik Hristovog rođenja, kao simbol radosti, zajedništva i mira podstakne da čuvamo slogu, njegujemo ljubav, toleranciju, poštovanje i međusobno uvažavanje koji su utkani u tradiciju našeg grada.
 
Želim da  nastupajuće blagdane provedete okruženi porodicom, rodbinom i prijateljima u miru, zajedništvu i toplini doma, ispunjeni vjerom u bolju i sigurniju budućnost.
 
Neka Božić donese u Vaš dom radost, dobro zdravlje i blagostanje!
 
Hristos se rodi!
 
S poštovanjem,
Predsjednik, dr Zoran Srzentić
 
 
* * *
 
Poštovani gdine Zekoviću,
 
Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, u ime Skupštine opštine Bar i svoje lično ime, Vama, sveštenstvu, vjernicima i svim građanima pravoslavne vjeroispovjesti upućujem najiskrenije čestitke, uz želju da ovaj praznik, kao simbol radosti života proslavite u dobrom  raspoloženju, u duhu tradicije i običaja, dijeleći radost sa svojim najdražima.
 
Neka ovaj praznik donese ljubav, toplinu i radost  u naše domove i da nam bude vodilja na putu medjusobnog poštovanja, tolerancije, solidarnosti i humanosti.
 
Hristos se rodi.
 
S poštovanjem,
Predsjednik, Radomir Novaković