Društvo

Stara priča: Kabasti otpad skoro blokirao put

| 13:02:2017 | 14:42:08

Grupa građana iz naselja Rena obratilo se apelom javnosti i preduzeću Komunalne djelatnosti da  očisti dio puta kroz ovaj dio opštine.
 
“Još malo ni pješke neće moći da se prođe. I da budemo jasni, ovo je nekultura građana, a ne greška Komunalnog”, zaključuju u mejlu pratećom fotografijama.
 
Građani očigledno ne mare previše za apel koje je JP Komunalne djelatnosti nebrojeno puta dalo za odnošenje kabastog otpada u dogovorenom terminu.

 
“Pored rada i napora koje ulaže naše preduzeće, pogotovo radnici koji to svakodnevno i ručno i mašinski čiste, jednostavno nismo u mogućnosti sa ovim brojem kamiona koje imamo sve da postignemo i da na prostoru od Čanja do Vidikovca u toku 24 časa uklonimo sve što građani bacaju“, kazao je Predrag Ristović, direktor Komunalnog sektora.
 
S obzirom da je vrijeme orezivanja voćaka, on apeluje na građane da, ako imaju takvu ili bilo koju drugu vrstu kabastog otpada, ne bacaju pored postojećih kontejnera, već nazovu JP Komunalne djelatnosti svakog radnog dana na telefonski broj 312-479 i 311-418 od 7 do 15 časova, pa će resorne službe doći i odnijeti ga.