Društvo

Raskinut ugovor Vodovoda sa Regionalnim vodovodom

by Ivanka Leković | 17:02:2017 | 14:49:08

Iz Regionalnog vodovoda tvrde da je barski Vodovod raskinuo ugovor o snabdijevanju vodom iz ovog sistema, dok Barani objašnjavaju da je ugovor raskinuo Regionalni vodovod zbog jednodnevnog kašnjenja u izradi novih pečata preduzeća.

“Preduzeće Vodovod iz Bara početkom mjeseca jednostrano je raskinulo ugovor o snabdijevanju sa JP Regionalni vodovod Crnogorsko primorje. Na taj način faktički je dovelo u pitanje opravdanost investicije na izgradnji vodovodnog sistema za tu opštinu” - izjavio je tehnički direktor Regionalnog vodovoda, Ivan Špadijer.

Tragom ove informacije, Radio Bar i Bar info obratili su se direktoru barskog Vodovoda, Zoranu Pajoviću, koji je demantovao navode Regionalnog vodovoda. Odgovor prenosimo integralno:

“D.o.o.Vodovod i kanalizacija nije jednostrano raskinulo ugovor, niti je sebe isključilo sa sistema Regionalnog vodovoda, već je to uradilo Javno preduzeće Regionalni vodovod, odbijanjem da prihvati mjenice i mjenična ovlašćenja koja su im dostavljena sa jednim danom zakašnjenja. Razlog je bilo kašnjenje u izradi službenih pečata nakon izvršene reorganizacije javnog preduzeća u društvo sa ograničenom odgovornošću i njegove registracije”, navodi se u saopštenju kojeg potpisuje Pajović.