Društvo

Allegra na beogradskom Sajmu turizma

| 24:02:2017 | 10:47:51

Barska turistička agencija “Allegra krstarenja” predstavlja svoju ponudu na 39. beogradskom Sajmu turizma, koji se održava u glavnom gradu Srbije od 23. do 26. februara.
 
Beogradski Sajam turizma je najveća turistička manifestacija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi. Skoro 40 godina ispunjava svjetske standarde u poslovanju, sa izlagačima gradi partnerske odnose, a kvalitetnom ponudom i raznovrsnim dešavanjima svake godine privlači sve veći broj posjetilaca. Brojne nagrade i pohvale govore da se radi o najuspešnijoj turističkoj manifestaciji u Srbiji i regionu.
 
Ove godine se predstavlja 1100 izlagača iz 56 zemalja sveta, dok se očekuje preko 80 hiljada posjetilaca, a zemlja partner 39. Sajma turizma je Crna Gora.

 
“Šestu godinu zaredom na sajmu izlaže i turistička agencija ‘Allegra Krstarenja’, kao jedina iz Crne Gore. Ove godine predstavljamo ponudu ‘Costa Crociere’, ‘MSC Cruises’, ‘Royal Caribbean’, ‘Norwegian Cruise Line’, ‘Celebrity Cruises’, ‘Pullmantur’ i ostalih svjetskih kruzing kompanija. Osim uobičajenih ruta istočnim i zapadnim Mediteranom, tu su i atraktivne destinacije poput Mauricijusa, Sejšela, Madagaskara, Kube, Baltika i norveških fjordova, kao i krstarenje oko svijeta. Štand ‘Allegre’ u hali 2A je posjetio veliki broj poslovnih partnera, prijatelja i ljubitelja krstarenja”, istakao je za Bar Info i Radio Bar Miki Vukić, direktor ove renomirane turističke agencije.