Protokol

Dr Srzentić i Novaković čestitali Božić

| 24:12:2016 | 13:04:48

Povodom predstojećeg katoličkog Božića, čestitke vjernicima i barskom nadbiskupu Roku Đonlešaju uputili su predsjednik opštine dr Zoran Srzentić i predsjednik SO Bar Radomir Novaković.
 
* * * * *
 
“Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Vama, Vašim saradnicima i svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti, u ime Opštine Bar i svoje lično ime, upućujem srdačne čestitke.
 
Praznik Hristovog rođenja je praznik radosti i nade koji nas ispunjava najljepšim osjećanjima i ujedinjuje oko tradicionalnih i moralnih vrijednosti međusobnog razumijevanja, mira i skladnog suživota ljudi svih vjera i nacija po kojima je Bar oduvijek poznat.
 
Uz želju da, Nova 2017. godina bude godina uspjeha i da nastupajuće blagdane koji slave život i radost rađanja, proslavite u ljubavi i slozi, posvećeni svojim najbližima, čestitam Vam Božić.”, zaključuje se u čestitki predsjednika opštine dr Zorana Srzentića.
 
* * * * *
 
“Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u ime Skupštine opštine Bar i u svoje lično, upućujem srdačne i najiskrenije čestitke.
 
Božić je praznik radosti i nade koji nas ispunjava najljepšim osjećanjima i ujedinjuje oko tradicionalnih i moralnih vrijednosti mira, uzajamnog poštovanja, sloge, ljubavi i tolerancije među ljudima i narodima.
 
U uvjerenju da će poruke Božića dodatno podstaknuti sve dobronamjerne ljude da čine dobro i izgrađuju bolje i uspješnije društvo, želim da ovaj veliki praznik provedete u dobrom zdravlju, miru i sreći sa svojim najbližima, prijateljima i svim ljudima dobre volje, svih vjera i nacija.”, kaže se u čestitki predsjednika SO Bar Radomira Novakovića.