Hronika

Uzimanje novih izjava u slučaju Đukić

by Vijesti | 08:12:2013 | 23:07:45

Inspektori Odsjeka za krvne delikte koji rade na rasvjetljavanju ubistva Baranina Stefana Đukića (23), uzeli su izjavu od njegovog sugrađanina Stefana Mićića, kazao je sagovornik “Vijesti nedjeljom” iz barske policije.
 
Mićić navodno nije želio odgovarati na pitanja inspektora o tome da li ima ikakvih saznanja o Đukićevoj likvidaciji, a poligrafsko testiranje je odbio.
 
“Vijesti nedjeljom” pišu da su Mićića, koji se u policijskoj evidenciji vodi kao član kriminalnog klana pokojnog Luke Đurovića, inspektori tražili odmah nakon Đukićevog ubistva, kada su uzimali izjave od ostalih članova tog klana. Sa nalogom suda, policijski vodovi sa psima tragačima ušli su tada u kuće i stanove Stefana i njegovog brata Marka Mićića, Jova Đurovića, Vukašina Lekića, Bobana Markovića, Roberta i Alana Kožara i Dejana Borovića.
 
Nakon pretresa, policija je na saslušanje, u svojstvu građanina, privela Đurovića, Lekića, Markovića, braću Kožar i Borovića, dok braća Mićić nijesu pronađeni, jer su navodno bili u inostranstvu.
 
Tokom pretresa, ali i saslušanja tih Barana, nijesu nađeni nikakvi dokazi, koji bi članove Đurovićevog klana povezali sa likvidacijom Đukića, rečeno je ranije iz policije.