Hronika

Izgorio mercedes ispred škole BJO

| 20:10:2012 | 00:57:25

Mercedes SLK, vlasništvo Filipa Ivezića (21) iz Sutomora, izgorio je na parkingu preko puta OŠ “Blažo Jokov Orlandić”, u noći između četvrtka i petka, oko jedan po ponoći. Vozilo registarskih oznaka BR BD 542, vrijedno oko 25.000 eura, skoro potpuno je uništeno u plamenu i to za nekoliko minuta, tako da je intervencija vatrogasaca bila uzaludna. Vatra nije zahvatila druga vozila na parkingu.
 
Da li je u pitanju zapaljenje ili samozapaljenje, dilemu će riješiti nalaz sudskog vještaka koji je angažovan od strane zamjenika Osnovnog tužioca u Baru Nusrete Arapović. Policija je po njenom nalogu izvršila uviđaj.
 
Vlasnik vozila sedio je u obližnjem kafiću sa prijateljima kad je vozilo planulo. “Čuo sam da je nešto puklo, pa sam izašao ispred lokala. Vidio sam da gori hauba mog automobila. Vatra je nevjerovatnom brzinom zahvatala vozilo”, kazao je Ivezić, dodajući sumnju da je neko zapalio njegov automobil, ali motiv ne može ni da nasluti, te ističe: “Nikome se nisam zamjerio!”.
 
“U zgradu policije u životu nikada nisam ušao, niti sam imao probleme, tuče... radim, studiram, ali ovo ne mogu da razumijem. Možda je to neko uradio zbog ljubomore”, kazao je Ivezić.
 
On je mercedes kupio prije mjesec i po dana od pjevača Dada Polumente.