Hronika

Porodična tragedija u Starom Baru

| 01:02:2017 | 11:46:29

U Starom Baru je jutros došlo do porodične tragedije u kojoj su dva lica smrtno stradala, dok je treće lice povrijeđeno, saopšteno je iz Uprave policije.
 
Naime, N.B. (30) iz Peći – Kosovo, sa boravkom u Baru je, kako se sumnja, u kući oca svoje nevjenčane supruge u Starom Baru, upotrebom noža zadao više uboda majci svoje nevjenčane supruge - H.S. i nevjenčanoj supruzi D.S, a potom je sebi prerezao vrat.

“Žena koja je povrijeđena danas u Starom Baru ima više ubodnih rana u predjelu grudnog koša i leđa. Operisana je u barskoj bolnici i u stabilnom je stanju”, kazao je za Radio Bar i Bar Info direktor bolnice dr Dragoslav Tomanović. On je kazao da je sama došla do bolnice i zatrazila pomoć.

“Službenici CB Bar su, odmah po prijavi događaja, izašli na lice mjesta i zatekli beživotna tijela N.B. i D.S, dok je H.S. zatečena sa teškim povredama te je odmah transportovana u Opštu bolnicu u Baru. Na licu mjesta je pronađen nož koji je N.B, sumnja se, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela.”, kaže se u policijskom saopštenju.

 
Lice mjesta je obezbijeđeno do dolaska Ekipe za uviđaje. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će izvršiti uviđaj. Predmeti i tragovi će biti upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja. Beživotna tijela N.B. i D.S. će biti transportovana na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici radi vršenja obdukcije.
 
"Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju činjenica i okolnosti ovog događaja", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.