Hronika

Rasvijetljeno razbojništvo u Starom Baru

| 17:02:2017 | 15:07:56

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući operativne mjere i radnje, rasvijetlili razbojništvo počinjeno prije dva mjeseca u kladionici u Starom Baru i identifikovali maloljetnog A.B. (17) iz Bara, protiv kojeg je nadležnog tužiocu potom podnijeta krivična prijava.
 
Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je A.B, 17. decembra 2016. godine oko 19:40 počinio razbojništvo u objektu kladionice “Olimp” u Starom Baru, tako što je maskiran tzv. fantomkom, uz prijetnju nožem, od radnika kladionice otuđio pazar u iznosu od 50 eura, nakon čega se udaljio sa lica mjesta.
 
Službenici CB Bar su, odmah po prijavi događaja, preduzeli mjere i radnje na njegovom rasvjetljavanju i identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo. Sveukupne policijske aktivnosti su dovele do sumnje da je razbojništvo počinio A.B.
 
Krivična prijava protiv A.B, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, podnijeta je nadležnom državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru u redovnom postupku.