Mozaik

Baranka Aida Redžović je Miss Eco za Crnu Goru

by VIJESTI | 19:02:2018 | 11:51:45

Osamnaestogodišnja Aida Redžović iz Bara predstavljaće Crnu Goru na izboru za Miss Eco International, koji će se u Egiptu održati od 10. do 28. aprila, a krunu joj je sinoć u hotelu “Center Ville” u Podgorici predala prošlogodišnja takmičarka i nacionalna direktorka izbora, Kristina Mitrović.
 
“Nisam očekivala pobjedu, јег je svaka djevojka bila lijepa na neki svoj način, ali nisam gubila nadu i davala sam sve od sebe da pobijedim, kao što ću dati maksimum da našu zemlju predstavim u što boljem svijetlu”, kazala je po proglašenju za “Vijesti” Redžović.

 
Nju u naredna dva mjeseca očekuju pripreme za takmičenje, a kako kaže svjesna je svih obaveza које slijede.
 
S obzirom na to da je glavna tema takmičenja ekologija, Redžović je odgovorila i na pitanje šta je za nju najveći ekološki problem u Crnoj Gori na koji bi voljela da utiče ukoliko bude u mogućnosti: “Definitivno reciklaža. Trebalo bi da su pravilno odlaganja i obrada otpada efikansiji”, poručila je ona.

 
Članove žirija su činili dizajner Lazar Ilić, Milica Bukilić iz plesne škole “Steps”, Nataša Milosavljević - bivša mis Crne Gore i vlasnica agencije “AR Scouting Management”, Ana Bušihina - model i dizajnerka nakita iz Rusije i organizatorka takmičenja u Egiptu dr Amal Rezk, čiji je glas i presudio pri odabiru pobjednice.
 
Pored Redžović, u prvih pet su se plasirale i Natalija Trapara (20), Nikolina Božović (17), koja je dobila titulu Miss Interneta, Valentina Ivezić (20), koja je proglašena za prvu, i Kristina Radović (22) koja je odabrana za drugu pratilju.