Mozaik

Aco Pejović na Ljetu sa zvijezdama

by Maja Tomović, photo by Anto Baković | 04:08:2018 | 12:38:05

TO Bar je sinoć na Šetalištu kralja Nikole priredila peti koncert tradicionalne manifestacije “Ljeto sa zvijezdama”, U okviru kojeg je nastupio Aco Pejović, dok je pregrupa bio “Padrino Band”.
 

Na štandovima duž šetališta bili su izloženi suveniri i proizvodi barskih vinara, maslinara i pčelara, pa su gosti mogli da uživaju u degustaciji vina, maslina, meda – specijaliteta barske opštine.
 

Najprije je upriličen prvi Fitness festival na kome su izvrsnu formu i zavidno umijeće pokazali fitness instruktori “City fitnessa” iz Nikšića, “CF Stationa” iz Bara, Maja Dimitrijević i Dejana Mrvoš iz Beograda, a nastupili su I članovi Plesnog kluba “Habanera”, Karate kluba “Bar”, Džiju Džicu kluba “Mornar” i Školice sporta “Rasti zdravo”… Na sceni su se smjenjivali instruktori uz koje je vježbala i publika na šetalištu.
 
Festival “Bar može sve” pokrenula je naša mlada sugrađanka, nekadašnja državna prvakinja i atletska reprezentativka CG, uspješna fitness instruktorka i personalni trener, Tamara Vojvodić, sa ciljem da ponuka djecu i odrasle da se bave sportom, da treniraju i fizičkom aktivnošću doprinesu zdravom životu. “Očekujem da će uskoro manifestacije ovog tipa biti organizovane na čitavom crnogorskom primorju i da ćemo tako na najbolji način promovisati zdrave stilove života”, naglasila je Vojvodić.
 

Atmosferu je zagrijao barski “Padrino bend”. Barani i gosti su uživali u svirci pjevajući poznate hitove starije i nove produkcije. Nakon toga, na sceni “Ljeta sa zvijezdama” TO Bar, pojavila se glavna zvijezda večeri, regionalno popularni folker Aco Pejović.


Krenuo je sa “Fatalnom dozom”, nastavio sa ostalim hitovima koji su doveli do “Poplave” oduševljenja publike na Šetalištu kralja Nikole.
 

“Drago mi je što sam u Baru, pjevao sam ovdje po diskotekama ali sam na koncertu ‘Ljeto sa zvijezdama’ prvi put. Što se tiče mene i benda, daćemo sve od sebe da atmosfera bude dobra, navikao sam da radim na otvorenom, nema razloga da večeras ovdje ne bude sve kako treba. Što se tiče novih pjesama, obzirom da sam zakazao gostovanje u beogradskoj Areni 22. novembra, biće tu hitova koji su već spremni, a koji će izaći nakon ljeta i odmora. Među njima će se naći duet sa bivšom ‘Ministarkom’, Editom Aradinović”, najavio je na pressu prije koncerta za Radio Bar i Bar info Aco Pejović.