Mozaik

Dino i Adil na Ljetu sa zvijezdama

by Nemanja Janković; photo by Anto Baković | 18:08:2018 | 13:17:05

Pred više hiljada posjetilaca, u sjajnoj atmosferi i uz pozitivne vibracije, održan je pretposljednji u seriji koncerata manifestacije “Ljeto sa zvijezdama“, koju organizuje TOB, u saradnji sa Opštinom Bar.
 
Na Šetalištu kralja Nikole, Baranima i njihovim gostima predstavile su se Dino Beharović i “D” bend, te regionalna zvijezda Adil Maksutović.


“Prvo želim da se zahvalim na pozivu TOB da budem dio ove fantastične priče. Iako sam još uvijek mlad, iza sebe imam dosta iskustva kada su klupske svirke u pitanju, tako da je bilo samo pozitivne treme. Repertoar smo prilagodili večeri u kojoj nastupamo, a zaista mi je drago što je publika uživala i što pohvale stižu sa svih strana. Ovo je jedan predivan osjećaj koji se ne može prostim riječima opisati”,  rekao je mladi Baranin po završetku svog nastupa.


A onda se na sceni uz ovacije brojne publike pojavio Adil koji je sa bendom izveo većinu svojih hitova, ali i neke od ultimativnih narodnjaka “za sva vremena”, i na opšte iznenađenje, par pop-rok numera koje su naišle na odličan odjek kod publike.


“Naravno da nisam prvi put u Baru, ali  nisam do sada imao prilike da budem dio ove lijepe priče o kojoj sam čuo samo riječi hvale. Zna se da kod nas pjevača nema izbora, i da smo nekako više vezani za zatvorene prostore, zato je ovaj večerašnji koncert na otvorenom jedna posebna prilika da malo, uslovno rečeno, ‘proširimo’ standardni repertoar. Što se mene tiče, u planu je izbacivanje još jednog singla vrlo brzo, i onda, ako se sve kockice poslože, i albuma pred kraj godine. Hvala ovoj divnoj publici koja je u glas pjevala većinu mojih pjesama, što je čak bilo i suza, jer u muzici je, bar po meni, emocija najvažnija”, rekao je Adil.


I direktor TOB, mr Emil Kukalj, bio je vidno zadovoljan: “Naravno da smo zadovoljni kada vidimo koliko je ljudi večeras na ovom prostoru. Turistička sezona odmiče na najbolji mogući način, a i ovoga petka bilježimo porast turista u odnosu na uporedni period prošle godine. Čeka nas još jedan koncert, a prema najavama koje imamo, očekuje se i dobra post sezona.
 
Do kraja manifestacije “Ljeto sa zvijezdama” ostao je još jedan koncert – sljedećeg petka će publiku zabavljati barski rock bend “Akademia” i “ Lexington bend”.