Mozaik

U podgoričkom Titogradu promovisan novi spot Akademie

| 30:05:2015 | 22:17:18

Večeras je, u podgoričkom kafiću “Titograd”, barska grupa “Akademia” promovisala novi video-spot, za pjesmu snimljenu još 2012. godine - “Ovo nije ljubav”.

Iako niko od kolega muzičara nije stigao da podrži barsku ekipu (zluradi bi rekli, ništa novo kad je u pitanju odnos podgoričkih muzičara prema barskim), momci iz “Akademie” su sve odradili “po protokolu” – predstavili spot, a potom pjesmu odsvirali uživo za sve prisutne.  

 

 
Muziku za “Ovo nije ljubav” potpisuje gitarista i osnivač “Akademie” Božidar Gagović, koji je koautor teksta sa Ivanom Vlajnićem, i aranžmana sa Novakom Brajovićem.

Za razliku od prethodne dvije numere u kojima je ulogu pjevača preuzeo Gagović, novi singl “Ovo nije ljubav” izveo je Gavrilo Gajo Ugrenović, pjevač nekadašnjeg barskog benda “Belmondo”.

“Pa, i bilo nam je u planu da svaki singl izvede drugi pjevač. Ova numera bila je ponuđena mnogima, ali muzičari iz Crne Gore imaju animozitet - svi reaguju ono ‘vidjećemo’, a Gaju je odmah legla. Nekako smo i htjeli da ta pjesma zvuči kao ‘Parni valjak’”, rekao je Gagović.