Mozaik

Novi spot Milića Šarovića

by Silvija Vukelić | 14:09:2015 | 15:06:30

Naš sugrađanin Milić Šarović objavio je danas na youtubeu spot za numeru “Neko treći“.
 
Već više od 10 godina Milić Šarović aktivan je na crnogorskoj muzičkoj sceni. Prilično ambiciozno za naše prilike, ovo je treći spot koji je objavio ove godine. Nakon balada „Potraži me” i “Tebi”, želio je, kaže, da nova pjesma bude komercijalnija.
 
Izradu spota potpisuje “Bubulj produkcija”. Režiser je Dejan Senić uz podršku Branka Maljevića. Aranžman je uradio Milić Dragović, u čijem je “MD Studiju” snimljena numera, a postprodukciju je odradio Marko Đurašević Mahoni u svom studiju u Beogradu. U spotu se pojavljuje Baranka Jelena Čarapić. Spotom je, ističe Milić, “i više nego zadovoljan”
 
“Ovo je kompletno barska produkcija.Ljudi mogu da se uvjere da to ima stvarno jedan visok nivo, i da je stvarno sve kvalitetno odrađeno. Kad poslušaju pjesmu i odgledaju spot, uvjeriće se da sve možemo u Baru da uradimo ako se obratimo pravim ljudima i s načinom”, kaže barski pjevač.
 

Djevojke su Miliću najveća inspiracija. Budući da krajem nedjelje ide na brod, imaće vremena da razmišlja o tekstovima novih pjesama za album prvijenac.
 
“Jedna velika borba me čeka, ali kao što sam i ovo do sad izgurao, i to ću. Sigurno da će biti teško, međutim, mislim da će album da ugleda svjetlost dana tokom iduće godine”, najavljuje Šarović.
 
Komponovanje neće biti problem, jer će, kaže, “kupiti gitaru u prvom mjuzik šopu koji nađe" - "Ne staje moja muzička priča. Na brodu će sigurno nastati neke nove pjesme, završiću i neke stare. Ja uvijek razmišljam u tom smjeru i muzika mi je uvijek na prvom mjestu”.
 
Miliću želimo mirno more i puno inspiracije za nove pjesme.