Mozaik

Prokleto muško ekranizovala Bubulj produkcija

by Silvija Vukelić | 19:10:2015 | 12:04:19

Pjesma „Prokleto muško“, kojom se mladi podgorički muzičar Rajo Simonović predstavio na festivalu “Sunčane skale”, ovih dana je ekranizovala barska “Bubulj produkcija”. Tekst pjesme potpisuje Momčilo Zeković Zeko, muziku i aranžman Dejan Božović, a prateći vokal je Biljana Mitrović.
 
Sve je, kako kaže Rajo, “lijepo upakovano” zahvaljujući saradnji sa sjajnom i iznad svega profesionalnom ekipom “Bubulj produkcije”.

 
“Dobio sam nekoliko srdačnih preporuka od prijatelja i kolega da spot radim sa njima. Kad smo stupili u kontakt, sa druge strane me je dočekao ljubazan, komunikativan čovjek, sad već moj prijatelj, Dejan Senić. Odmah mi je stavio do znanja da su vrata za saradnju i dogovor otvorena. Relativno brzo smo započeli pregovore i napravili dogovor oko snimanja”, ističe on, dodajući da su u spotu pretežno njegovi prijatelji.
 
“Posebno mi je zadovoljstvo što je glavnu ulogu u spotu prihvatila Maja Šćepanović, novo TV lice Prve televizije. Nekako se lijepo poklopilo da ona ima i psa, što nam je bilo bitno zbog scenarija. Stilista Lazar Ilić je dao svoj doprinos, kao i šminkerka Jovana Ugrenović“, dodaje mladi muzičar.

 
Reditelj i scenarista spota Dejan Senić, koji je ujedno radio i montažu, kaže da je spot za pjesmu “Prokleto muško” treći realizovan od početka godine, što je za ovdašnje prilike veliki uspjeh.

 
“Snimali smo tri dana na nekoliko lokacija. Publika će vjerovatno prepoznati kadrove sa Ade Bojane, gradske plaže u Baru i park Dvorca kralja Nikole. Branko Maljević i ja smo se, uz svesrdnu pomoć već uigrane ekipe ‘Bubulj produkcije’, potrudili da finalni proizvod bude na visokom nivou. To nam omogućava i vrhunska oprema sa kojom radimo“, zaključuje Senić.
 
Spot Raja Simonovića za pjesmu “Prokleto muško” možete pogledati ovdje: