Mozaik

Naša Adela za Miss Crne Gore

by Darija Marđokić | 27:10:2016 | 13:03:57

Baranka Adela Zoranić učestvovaće na izboru za Miss Crne Gore 2016, koji će se održati 29. oktobra u novootvorenom budvanskom hotelu “Moskva”, u organizaciji agencije “Miss Monte”.
 
Adela je rođena u Njemačkoj, a od malena živi u Baru. Modelingom se bavi od 16. godine, nakon što je osvojila treće mjesto za “Ellite Model Look”. U Milanu je radila revije za razne svjetski poznate brendove. Student je lučkog menadžmenta. Inače, ova prelijepa dvadesetogodišnjakinja bila je “Bar Info djevojka” prošlog decembra.

 
Na ovogodišnjem, desetom po redu izboru za Miss Crne Gore, prijavilo se 170 djevojaka, a žiri u sastavu Nikolina Lončar, Milanka Đorđević, Vesna da Vinča, oficijelni fotograf Anes Lekić, direktor hotela “Moskva” Miro Đurković i dizajner Aleksandar Dado Jovanović odlučio se da u finalu bude 16 djevojaka.
 
Finalistkinje će nositi haljine koje je specijalno za ovu priliku dizajnirao Aleksandar Dado Jovanović, a zvanično najljepša Crnogorka ponijeće krunu dizajnerke Katarine Zlajić.

 
Poželjeli bismo Adeli sreću, ali kada se uzmu u obzir njena ljepota i pojava, više će sreće trebati njenim konkurentkinjama.