Mozaik

Adela prva pratilja Miss Crne Gore

by Darija Marđokić | 29:10:2016 | 20:08:08

Našoj sugrađanki Adeli Zoranić pripalo je mjesto prve pratilje na izboru za Miss Crne Gore koji se danas održao u novootvorenom hotelu "Moskva“ u Budvi. Iako je na pojedinim portalima i komentarima favoritkinja bila upravo Adela, žiri je donio drugačiju odluku.

Za miss Crne Gore izabrana je devetnaestogodišnja Tea Babić iz Podgorice, studentkinja Pravnog fakulteta, dok je Marijana Lalošević iz Kotora proglašena drugom pratiljom.

Za titulu najljepše Crnogorke borilo se 12 djevojaka, a pored tri naljepše, u prvih pet su ušle i Podgoričanka Stela Burzanović i Kotoranka Mina Bućin.

Žiri u sastavu  Nikolina Lončar, Milanka ĐorđevićVesna da Vinča, fotograf Anes Lekić, direktor hotela “Moskva” Miro Đurković i dizajner Aleksandar Dado Jovanović, pored ostalog, odlučili su da titulu Mis šarma dodijele petnaestogodišnjoj Ani Radovanović iz Nikšića.

Finalistkinje su za ovu priliku nosile haljine koje je dizajnirao Aleksandar Dado Jovanović.

Ovaj, kao i prethodnih devet izbora za mis Crne Gore organizovala je agencija Miss Monte, a u zabavnom dijelu programa nastupila je Baranka Andrea Demirović.

Adela je rođena u Njemačkoj, a od malena živi u Baru. Modelingom se bavi od 16. godine, nakon što je osvojila treće mjesto u "Ellite Model Look” takmičenju. U Milanu je radila revije za razne svjetski poznate brendove. Student je lučkog menadžmenta. Inače, ova lijepa dvadesetogodišnjakinja bila je “Bar Info djevojka” prošlog decembra.

Možda žiri nije mislio da je najljepša među ovih 12 djevojaka, ali mi smo ubijeđeni u to.