Mozaik

Adela: Nisam razočarana, idem na Miss Universe

by Darija Marđokić, photo by Miko Đuričić | 30:10:2016 | 21:46:58

I danas je tema dana u Baru odluka žirija takmičenja Miss Crne Gore da titulu prve pratilje ponese Adela Zoranić iz Bara. U svim drugim slučajevima to bi bila stvar vrijedna divljenja, ali je svakom dobronamjernom gledaocu bilo juče jasno koja je najljepša od 12 ljepotica.

Kako god, naša Adela će predstavljati Crnu Goru na takmičenju Miss Universe naredne godine.Uz dozvolu p.r. manifestacije Miss Crna Gora, Adela je dala kratku izjavu za Bar Info, koji se zahvaljuje kotorskom fotografu Miku Đuričiću na autentičnim snimcima sa takmičenja Miss Crne Gore.  

“Na takmičenju je sve proteklo savršeno, iako je bilo malo treme. Kao prva pratilja osjećam se zaista počastvovano, zadovoljstvo mi je predstavljati svoju Crnu Goru na takmičenju Miss universe, koje će se održati sljedeće godine. Imala sam ogromnu podršku svih, na čemu sam zahvalna. Nisam razočarana, naprotiv, biti prva pratilja je veoma dobar plasman. Biću na jedan od dva najveća svjetska takmičenja, biće mi velika čast”, rekla je Adela Zoranić za Bar Info. 


 

Adela je rođena u Njemačkoj, a od malena živi u Baru. Modelingom se bavi od 16. godine, nakon što je osvojila treće mjesto u "Ellite Model Look” takmičenju. U Milanu je radila revije za razne svjetski poznate brendove. Student je lučkog menadžmenta. Inače, ova lijepa dvadesetogodišnjakinja bila je “Bar Info djevojka” prošlog decembra.