Mozaik

Grimmov solistički koncert u podgoričkom KIC-u

by VIJESTI | 22:12:2016 | 12:50:11

Barska grupa “Grimm” poslije punih sedamnaest godina, koliko traju na muzičkoj sceni, sinoć je u velikoj sali KIC-а “Budo Tomović” imala prvi solistički koncert.
 
Prisutni u sali pozdravili su članove grupe “Grimm” čim su izašli na scenu, a svaku numeru koju bi odsvirali publika bi nagradili gromoglasnim aplauzom. Nastup pred publikom u glavnom gradu Crne Gore Barani su iskoristili da promovišu pjesme sa novog albuma “Iza tišine” koji je objavljen prije nekoliko dana. Bend je publici predstavio novije numere među kojima su “Spuštam se”, “Igla u oku tvoje duše ”, “Euridika”, “Entropija”, a prisutni su najbolje reagovali na njihove stare hitove “Dina” i “Kada ona ljubi te”.

 
Frontmen “Grimma”, Nebojša Đukanović nije previše pričao između pjesama, već je pustio da njegova muzika govori sama za sebe.
 
“Drago društvo 'Grimm' će sljedeće godine postati punoljetan. Za sve ove godine objavili smo samo dva albuma, što nije mnogo ali je svakako kvalitetno. Pokušavali smo da sa onim što radimo utičemo na Ijude i svijest, da damo nešto iz svoje duše. Ove godine formirali smo novi bend i krenuli pravu priču sa, nadam se, srećnim krajem. “Grimm” je bajka koja treba da traje i nadam se da ćete pronaći to u muzici koju vam nudimo”, poručio je Đukanović.