Mozaik

Habanerine Novogodišnje čarolije

by Željko Milović | 28:12:2016 | 15:47:02

U prepunoj sali Doma kulture plesni klub Habanera i Barske mažoretke organizovali su tradicionalni koncert “Novogodišnje čarolije”.
 
U programu koji je trajao nešto više od sat vremena, publika, među kojom je bio veliki broj djece, sa oduševljenjem je propratila kompletan zabavni program. Smjenjivali su se na sceni najmlađi i najslađi plesači, koji su izveli vrlo zanimljive koreografije poput “Pipi duge čarape”, “Male vještice”, “Alise u zemlji čuda”, dok su stariji izveli atraktivne koreografije latina, street show i hip-hop stila. Vrlo uspješne u svom nastupu bile su i Barske mažoretke, koje su izvele koreografije sa pomponima i štapom. Plesni parovi izveli su standardne i latino plesove, dok su na kraju programa svi učesnici zajedno na sceni otpjevali novogodišnju pjesmu.

Program su vodili Šanta Panta i Djeda Mraz, dok su gosti koncerta bile solistkinje Jana Milič i Diana Zabijako.

“Veoma smo zadovoljni i srećni što je koncert bio uspejšan, a sve to zahvaljujući našim članovima, međutim, pravu zahvalnost dugujemo njihovim roditeljima na neizmjernoj podršci. Zadovoljni smo i posjećenošću koncerta, koja nas nije iznenadila, jer okupljamo veliki broj djece i mladih koji vole ples zbog njegove kulturne, sportske i umjetničke vrijednosti. Novogodišnjom čarolijom svim članovima, roditeljima i građanima Bara poželjeli smo srećne novogodišnje i božićne praznike”, rekla je za Bar Info Ljilja Nikolić, umjetnički rukovodilac “Habanere”.