Sport

Beogradski pobjednici

| 24:10:2013 | 23:49:55

Sa 26 medalja – 11 zlatnih, osam srebrnih i sedam bronzanih, Karate klub “Bar” osvojio je prvo mjesto u generalnom plasmanu na 36. međunarodnom turniru “Beogradski pobjednik”, na kojem su učešće uzela 84 kluba sa ukupno 750 pojedinačnih i 57 ekipnih nastupa.
 
Zlatne medalje u katama pojedinačno osvojili su Balša Đoković, Nikola Milić, Đorđe Stojković, Sara Raković, Kenan Nikočević, Ivana Bujković, Nikoleta Radačić, Edina Paljević, Pavle Janković, kate ekipno, dječaci 2006, 2005, 2004. godište u sastavu: Balša Đoković, Nikola Milić i Mihajlo Vukčević, djevojčice 2001. godište u sastavu: Nikoleta Radačić, Vasilisa Bujić i Ivana Bujković.
 
Srebrnim odličjima u katama pojedinačno okitili su se Luka Stojković, Žana Barjaktarović, Mihajlo Vukčević, Arijan Kočan, Vasilisa Bujić, Vladimir Mijač, kate ekipno, dječaci 2001. godište u sastavu: Arijan Kočan, Kenan Nikočević, i Mustafa Ramović, te Erol Lukolić u borbama pojedinačno.
 
Bronze iz Beograda u svoj grad donijeli su Jovana Đoković, Jovana Vukčević, Mustafa Ramović i Damir Čolović u katama pojedinačno, te Andrija Kovačević, Nikola Bokan i Stefan Gojčević u borbama.
 
Odličan nastup takmičara KK “Bar” u Beogradu sjajna je uvertira za predstojeći peti Internacionalni turnir “Trofej Bara”, koji će se održati 26. oktobra u Sportskom centru “Topolica”.