Sport

Mornar poražen u Pljevljima

| 11:04:2015 | 22:45:43

“Mornar” je danas poražen u Pljevljima, u 26. kolu Telekom Prve fudbalske lige, iako je bio nadomak ogromnog preokreta i iznenađenja.
 
Naši su, naime, sve do 53. minuta gubili ssa 4:0, jer je “Rudar” preko Nemanje Mijuškovića u petom, Vasilija Jovovića u 14. i Igora Ivanovića u 28. i 47. minutu došao do ogromnog vođstva. Onda su se Barani probudili, iskoristili letargiju "Rudara", pa sa tri pogotka, Lazara Laloševića u 53, Ho Kim Junga u 88. i Andrije Pejovića u 90. minutu, došli nadomak preokreta, ali je vrijeme na semaforu radilo za Pljevljake.
 
“Sutjeska” je u Nikšiću savladala cetinjski “Lovćen” 3:0 i ostvarila četvrtu uzastopnu pobjedu. “Mladost” i “Petrovac” igrali su u podgoričkom naselju Stari aerodrom 0:0, a pobjednika nije bilo ni u duelu “Budućnosti” i “Grblja”, koji su na stadionu pod Goricom igrali 1:1.
 
Ubjedljivu pobjedu ostvario je kotorski “Bokelj”, koji je u Budvi savladao “Mogren” 3:0. Uspješni u ovom kolu bili su i fudbaleri “Berana”, koji su pred svojim navijačima savladali “Zetu” 2:1 i upisali drugi trijumf ove sezone.