Sport

Antivari na Međunarodnom festivalu košarke u Bečeju

| 14:01:2016 | 11:27:09

Košarkaški klub “Antivari” je sa dvije selekcije - pionirkama i kadetima - učestvovao na Međunarodnom festivalu košarke “Igre prijateljstva” u Bečeju od 8. do 10. januara. 

 
Učesnici su bili iz Srbije, Rumunije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore - 50 ekipa sa 600 učesnika, od veterana do mini basketa, sedam kategorija dječaka, tri djevojčica i jedna veteranska grupa.

 
Košarkašice “Antivarija” su ostvarile dvije pobjede i jedan poraz, te tako zauzele drugo mjesto. Dječaci su imali jednu pobjedu i dva poraza, ali bi i oni bili bolje plasirani da se dva važna igrača nisu povrijedila u toj prvoj utakmici, gdje su naši gubili 18 razlike šest minuta prije kraja, a onda preokrenuli i dobili 52:51.

 
“Svakako sam zadovoljan, naš cilj je ispunjen u potpunosti, dostojno smo predstavili svoj grad i Crnu Goru. Bili smo učesnici jednog ovakvog košarkaškog događaja čiji naziv sve govori ‘Festival košarke - igre prijateljstva’. Moram posebno biti zadovoljan jer je naša košarkašica Zorana Radonjić (2002. godište) proglašena za MVP festivala”, rekao je za Bar Info Nikola Ćosović, trener KK “Antivari”.