Sport

Habanera uspješna i u Vrnjačkoj Banji

| 03:03:2017 | 10:56:30

Proteklog vikenda u Vrnjačkoj Banji održano je međunarodno takmičenje u modernom plesu na kojem su učestvovali i takmičari Plesnog kluba “Habanera”, osvojivši brojne nagrade.

 
Prvo mjesto i pobjednički pehar osvojili su Latino grupa djeca, hip hop grupa djeca, street show formacija juniori i latin show solo Radmila Novović. Drugo mjesto osvojili su Lena Nikolić (hip hop solo djeca), a treće Lazar Novović u kategoriji hip hip solo dječaci, Anastasija Davidova (show dance solo djeca) i hip-hop formacija juniori.Četvrto mjesto pripalo je hip hop grupi juniori i hip hop duu juniori Milica Ćorić i Jovana Marković.


“Posebna nagrada pripala je našoj najmlađoj takmičarki Anastasiji Davidovoj koja je prva nastupila na sceni i time otvorila Festar Dancing days - festival. Pored nje, pohvale za sve naše takmičare učesnike koji  su na najbolji način predstavili klub i grad Bar: Anđeli Stojanović, Milici Soković, Eleni Stojanović, Biseri Nikezić, Sofiji Roknić, Leni Nikolić, Lazaru i Radmili Novović, Darji Dragaš, Jovani Marković, Milici Ćorić, Ivani Obradović, Ines Muslić, Hani Peročević, Ivi Obradović, Chantal Nreković, Jovani Femić, Jovani Milović, Diani Zabijako, Nađi Đonović i Dorjani Arabelović”, rekla je za Bar Info Ljiljana Nikolić, umjetnički direktor “Habanere”.


Na takmičenju u Vrnjačkoj banji učestvovalo je više od 1200 takmičara iz Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Norveške, Švedske i Srbije.