Završena još jedna uspješna obuka u RACC EDUCO centru, upis novih polaznika u toku

U saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore, privatna ustanova „Organizator obrazovanja odraslih RACC EDUCO” Bar uspješno je realizovala programe obrazovanja za osposobljavanje za zanimanje računovodstveni tehničar/ka i sticanje znanja i vještina rada na računaru.

Danas su u RACC EDUCO prostorijama, uz prisustvo predstavnika Zavoda za zapošljavanje i Biroa rada Bar, svečano uručene diplome polaznicima koji su uspješno završili programe obrazovanja – osam  polaznika je steklo zvanje Računovodstveni tehničar/ka i 14 polaznika je steklo znanja i vještine rada na računaru.

“Učesnici naših programa obrazovanja vjeruju da im RACC EDUCO omogućava sticanje znanja i vještina koje snažno utiču na njihov razvoj, čine ih vidljivim na tržištu rada i osiguravaju im sigurne korake na stazama profesionalne karijere”, istakli su ispred RACC EDUCO. I nakon završenog programa, RACC EDUCO podržava svoje polaznike pružajući im pomoć pri zapošljavanju kroz promociju kroz klijentske baze svojih poslovnih partnera.

Tokom septembra, RACC EDUCO će vršiti upis novih polaznika sledećih programa obrazovanja za sticanje zvanja i stručnih kompetencija:

*Program obrazovanja za osposobljavanje za zanimanje Administrator / Administratorka
*Program obrazovanja za osposobljavanje za zanimanje računovodstveni tehničar/ka
*Osnove računarske pismenosti
*Program obrazovanja za sticanje preduzetničkih znanja i vještina

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na mail racceduco@gmail.com ili kontakt telefon, +382 (0)30 311 626, radnim danima od 09 do 15 časova, a zainteresovana nezaposlena lica mogu se prijaviti i Birou rada Bar.

Pozivamo vas da zajedno stičemo nova znanja!

Share.

Comments are closed.