Agencija Top 3 Models Montenegro poklonila paketiće za djecu iz Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj

Predstavnice modne agencije ”Top 3 Models” Montenegro iz Bara posjetile su 24. decembra Organizaciju slijepih za Bar i Ulcinj i poklonili novogodišnje paketiće za djecu iz Organizacije slijepih.

Paketiće su uručile Miss Crne Gore za 2020. Lorna Huremović i Tea Šćekić – Mini top model Svijeta sa vlasnicom agencije i nacionalnim direktorom za državna i svjetska takmičenja, Ivanom Šćekić.

Predsjednik Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj Veselin Joketić zahvalio se na donaciji novogodišnjih paketića. On je prisutne upoznao sa radom ove nevladine i neprofitne organizacije osoba sa invaliditetom, koja okuplja slijepa i teže slabovida lica, i u kojoj je zaposleno pet osoba sa poteškoćama vida. Informisao ih je da udruženje izdaje sopstveni audio časopis “Pravo na rječ”, da posjeduje audio biblioteku, organizovan društveni klub, u sklopu koga radi bioskop za slijepe sa govornom adaptacijom filmova. Pohvalio se i sa uspješnim radom Brajeve štamparije, kao i sa aktivnostima realizovanim u najrazličitijim oblastima djelovanja, a sve u namjeri da kvalitet života osoba sa smetnjama vida, naših članova i članica, bude što bolji, bez obzira na njihove životne okolnosti, ili lična svojstva, osobine, interesovanja, opredjeljenja, ili životni standard”.

Ivana Šćekić, direktorica modne agencije ”Top 3 Models” Montenegro, predstavila je prisutnima misiju njene agencije. Njihov cilj je da svim zainteresovanim djevojkama i mladićima koji žele da se profesionalno bave modelingom omogući da se kroz program rada agencije edukuju, usmjere i dobiju osnovu ka daljem bavljenju u polju mode. Poseban akcenat stavljaju na rad sa djecom, u saradnji sa roditeljima, u okviru departmana agencije koji se naziva “”Top 3 Kids”.

Tokom susreta dogovoreni su planovi za narednu saradnju.

Share.

Comments are closed.