Aldina Bajić objavila spot snimljen u Baru

Aldina Bajić objavila je novi singl „Anđele moj“. Riječ je o emotivnoj baladi, koju je ova vrsna pjevačica sjajno dočarala svojim glasom, dok je muzika i aranžman djelo njenog dugogodišnjeg saradnika Kenana Fejzića – Ćine. Zanimljivo je da tekst potpisuje sama Aldina.

“Tim koji pobjeđuje nikada ne mijenjam. I iza ove pjesme stoji WS Music, bosansko-balkanska produkcija sa sjedištem u Austriji, a na čijem čelu je odlični Kenan Fejzić Ćina. Drago mi je da sam se i sama okušala u pisanju pjesama, a, pored “Anđele moj”, uradila sam još dva teksta koje ću publici predstaviti u narednom periodu. U realizaciji projekta pomogao nam je zlatni sponzor “AK Performance” iz austrijskog Villacha, voda Ledena, “Stelina Monte”, te brzi servis “Fića”, kaže Aldina Bajić.

Spot za pjesmu je po Aldininoj želji sniman na crnogorskoj obali, u Baru i okolini. Pored Aldine, glavni protagonista spota, koji je ekranizovala video produkcija „Invenio films“, je jedan od najpopularnijih crnogorskih manekena i fotomodela Emil Osmanović.

Spot je sniman prvi dan proljeća, a ekipu su na snimanju poslužile i vremenske prilike. Dan ranije na Jadranu je duvala jaka bura, praćena kišom, no na dan snimanja vrijeme je bilo idealno, što je Aldini i ekipi pomoglo da zabilježe zanimljive kadrove Bara, Šušanja i Dobre vode.

Share.

Comments are closed.