ATV susret Crmnica danas na Virpazaru

ATV susret Crmnica počeo je danas na Virpazaru, u organizaciji ATV kluba “Montenegro”.

Prisutnima se prije početak trke obratio član ATV kluba “Montenegro”, Goran Janković, koji je posebno pozdravio predsjednika Opštine Bar, Dušana Raičevića i zahvalio mu se na podršci.

“Posebnu zahvalnost dugujemo našem klupskom kolegi Zoranu Kopitoviću, koji je zaslužan za organizaciju ovog skupa. On je sa ekipom iz kluba i mještanima iz svog sela, na čemu smo im neizmjerno zahvalni, unazad tri mjeseca, a dijelom i prošle godine, intenzivno radio na pripremanju staze, podstaknut organizacijama kolega iz drugih gradova širom Crne Gore”, kazao je on, dodajući da će “pomenuta staza predstavljati i jedan turistički izazov za sami Virpazar”, te da će, “pored klupskog druženja, trka doprinijeti valorizaciji Virpazara i njegove okoline”.

“Za mene kao predsjednika Opštine predstavlja posebnu čast što naš grad ima ozbiljne potencijale u dijelu razvoja aktivnog turizma”, kazao je predsjednik opštine Bar, Dušan Raičević, napomenuvši da se takav stav potvrđuje kroz aktivnosti koje ATV klub “Montenegro” sprovodi na području Crmnice.

“Ovaj događaj se idealno uklapa u koncepciju koju smo kao grad definisali, a to je da promovišemo sve vidove aktivnog turizma. Posebno sam srećan što na teritoriji našeg grada imamo dosta entuzijasta kao što je Zoran Kopitović”, poručio je Raičević.

Vođa trke, Zoran Kopitović, pojasnio je da je trasa podijeljena na crvenu i žutu stazu. Trka je počela u 11 sati, a očekuje se kraj ture oko 19:00.

Share.

Comments are closed.