Barski juniori pecali štapom iz barke, dvojac Free Divers treći u podvodnom ribolovu

U nedelju je u Herceg Novom održano Ekipno državno prvenstvo u udičarenju iz barke za juniore U-21, na kojem je učestvovalo 8 ekipa sa 24 takmičara. Među takmičarima su bili i barski juniori iz klubova “Pristan” i “Rumija”.

Mladi “Pristanjani” su bili četvrti, a “Rumijaši” sedmi.

Titula ekipnog prvaka za 2021. godinu pripala je ekipi “Bokeška jedra 1999” iz Đenovića, drugo mjesto osvojila je ekipa domaćina – “Jugole Grakalić” Herceg Novi, a treće “Ribar” iz Baošića.

Za ekipu “Pristana” nastupili su Petar Kapetanov (naš predstavnik na narednom Svjetskom prvenstvu juniora u Sloveniji), Milan Sjekloća i Emir Alković, a za “Rumiju” Filip Junković, Spasoje Dakić i Luka Krivokapić.

U nedelju su u Budvi, u tehničkoj organizaciji SRK „Deep Blue“ Podgorica i KSR „Budva“ održani 2. Kup Crne Gore u podvodnom ribolovu na kojem je učestvavalo 12 ekipa i 2. Memorijalni kup „Andrija Gazivoda“ sa 17 ekipa iz sedam klubova.

Prvo mjesto osvojila je ekipa „Galeb 2“ Tivat sa 18.160 bodova, drugo „Galeb 1“ Tivat sa 9.062, a treće „Free divers“ Bar (Marko Krivokapić, Balša Budimir) sa 6.192 boda.

Share.

Comments are closed.