Demokrate Bara izabrale novo rukovodstvo

Demokrate Bara su na Konstitutivnoj sjednici Opštinskog odbora izabrale novo rukovodstvo, koje će, kako su istakli, “biti predvodnik pobjeda i procesa oporavka grada pod Rumijom”.

Tim povodom, Demokrate Bar su se oglasile saopštenjem.

“Izbor rukovodstva uslijedio je nakon održavanja III izborne konvencije, gdje je u prisustvu preko 700 delegata, izabran duplo brojniji, III saziv Opštinskog odbora, a mr Dragan Tufegdžić reizabran za predsjednika.

Za potpredsjednike OO Demokrata Bar izabrani su Momčilo Leković, Dijana Pejović, dr Valentina Minić i mr Josip Đurašković.

Na Konstitutivnoj sjednici izabran je i sekretar OO Demokrata Bar Milan Nešković, kao i Izvršni odbor koji broji deset članova, dok je za šefa Izbornog centra izabran Milutin Šoškić.

Na sjednici su donijeti i akcioni planovi za koordinacione odbore mladih i žena, koji će intenzivnom dinamikom raditi na pripremi II konvencije Mladih Demokrata Bara i pripremi konvencije Foruma žena.

Tišinu koja ‘odjekuje’ barskom Opštinom dok se krše Ustav i zakoni naše države, konstantno prekidamo aktivnostima, odlučnom i konzistentnom borbom ojačanog tima barskih Demokrata, koja će u krajnjem rezultirati pobjedom demokratije i slobode na predstojećim izborima, kada će građani dati konačan sud”, ističe se u saopštenju Opštinskog odbora Demokrata Bar.

Share.

Comments are closed.