Direktor TO Bar Ivan Kovač posjetio Kalamper hotel & spa

Nakon brojnih posjeta predstavnicima turističke privrede, VD direktora Turističke organizacije Bar Ivan Kovač, posjetio je i hotel “Kalamper hotel & spa” u Dobroj Vodi.

Kako navode iz TOB-a, Dobra Voda je turističko mjesto u opštini Bar sa najvećom naplatom boravišne takse, i kao takvo zavrjeđuje posebnu pažnju i brigu.

„U razgovoru sa direktoricom hotela ‘Kalamper hotel & spa’, Zejnepom Dreković saznali smo da je popunjenost smještajnih kapaciteta bila i te kako dobra, posebno u predsezoni.

Trenutno su kapaciteti 100% popunjeni i nadaju se uspješnoj postsezoni. ‘Kalamper hotel & spa’ je jedini objekat u Dobroj Vodi koji je otvoren cijele godine“, kazali su is Stručne službe TOB-a.

Cijene noćenja sa doručkom za dvije osobe se kreću od 150 do 350 eura.

„Najveći broj gostiju dolazi iz Srbije, dijaspore kao i sa tržišta Njemačke“, naglasila je Dreković.

Vlasnik kompanije “Kalamper”, Elvir Kalamperović je istakao da je glavni problem ovog turističkog mjesta nedostatak parking prostora, glasna muzika, kao i svijest lokalnog stanovništva u pogledu čistoće, odlaganja otpada, kasnog otvaranja objekata, jer kako naglašava, „Dobra Voda je gradić koji treba da bude ‘otvoren’ tokom cijele godine“.

Kalamperović je uputio i pohvale na rad DOO Komunalne djelatnosti Bar, zbog ažurnosti prilikom odvoza smeća.

„Takođe, potrebno je imati i policijski punkt koji će raditi 24h, zdravstvenu ustanovu i još jedan informativni biro“, kazao je Kalamperović.

„Iz kompanije ‘Kalamper’ su vrlo zadovoljni kako je protekla manifestacija “Noć Velikog Pijeska”. Tom prilikom njihovo mjesto su posjetili premijer Crne Gore i ministar ekonomskog razvoja i turizma, i svojim prisustvom uveličali ovu svečanost.

VD direktora TO Bar, Ivan Kovač je, kao i ostalim hotelijerima, iskazao zahvalnost na unaprjeđivanju turističke ponude, podizanju nivoa destinacije i obećao da će se truditi da njihovu ponudu prezentuje na najbolji mogući način, kako u svijetu, tako i na lokalnom nivou“, zaključuju iz Stručne službe TO Bar.

Share.

Comments are closed.