Dr Sanji potrebna pomoć na hrabrom putu ka izliječenju

NVU „Žene Bara“ uputilo je apel za novčanu pomoć našoj sugrađanki, doktorki stomatologije, Sanji Rakanović, kako bi liječenje nastavila u Grčkoj.

Sanji je dijagnostikovan maligni melanom koji je metastazirao na mozgu, a prvu hemioterapiju je započela 24. avgusta 2020. godine.

„Životna iskušenja su velika, za one koji boluju, a i za one koji pomažu. Sve je to odredio neko mnogo veći od nas, i samo On će nam svima dati snage i strpljenja da istrajemo i budemo pobjednici u životu. Četiri godine istrajava naša predivna Sanja Rakanović. Ona stameno hoda, nimalo lakim stazama, tražeći izliječenje. Pred njom je još jedna velika borba za zdravlje, u Grčkoj, jer jedino tamo postoji aparat namijenjen zračenju kakvo joj je potrebno. Sigurna sam da će Sanja, biti pobjednik ovog rata, i da ćemo joj svi pomoći da prođe i dobije i ovu bitku za sopstveno zdravlje. Molim vas, dobri ljudi, znani i neznani, velikog srca, pomozimo Sanji i njenoj porodici, da što prije stigne do zračenja koje njoj, život znači“, navodi se u apelu „Žena Bara“.

Prvu akciju pomoći za Sanjino liječenje prije tri godine uputilo je Udruženje stomatologa Crne Gore, kao i poznati humanista Božidar Nikolić Čarli, koji je u saradnji sa Sanjinom porodicom, pokrenuo facebook grupu “Podrška i pomoć doktorki Sanji Rakanović iz Bara”.

Za uplate iz Crne Gore

520032000003760135

Hipotekarna banka

Za uplate iz inostranstva:

ME25520036000002636578,

Rakanović Sanja,ul.Rista Lekica

D/12,Bar(Montenegro)

SWIFT: RZBAATWW

Share.

Comments are closed.