Đurišić i Kotaro nova pojačanja FK Mornar

U smiraj zimskog prelaznog roka FK Mornar je danas ozvaničio saradnju sa dvojicom novih igrača. Do kraja sezone Barani su potpisali ugovore sa Markom Đurišićem i Kishi Kotarom.

26-godišnji srpski internacionalac Marko Đurišić, u Mornar dolazi iz najkvalitetnije lige Malte, iz kluba Birkirkara FC. Tamo je nastupao sa još jednim bivšim igračem Mornara, Jovanom Pajovićem.

Đurišić igra na poziciji defanzivni vezni, a dijete je fudbalske akademije Vojvodine iz Novog Sada. Tokom igračke karijere pored Vojvodine, igrao je za Proleter, Voždovac, Radnički Niš, Dinamo Vranje i Mačvu. Kraći period proveo je u Letoniji, u ekipi Rige.

Pored Đurišića, nova akvizicija Barana je 23-godišnji japanski internacionalac, Kishi Kotaro koji igra na poziciji ofanzivnog veznog. Od prvog dana zimskih priprema bio je na probi u Mornaru i pružao je dobre partije, što ga je preporučilo za profesionalni ugovor sa Mornarom. Kotaro je u Japanu igrao u univerzitetskoj ekipi Tokoha Univ. Hamamatsu Campus, a u Mornar stiže iz “Lija Atletic”, člana Druge lige Malte.

Pored ovog dvojca u zimskom prelaznom roku su stigli Balša Vukotić, dojučerašnji defanzivac Sutjeske i Rajko Boljević, bivši golman kotorskog Bokelja.

Zimski prelazni fudbalski rok u Crnoj Gori završava se u ponedjeljak 12. februara.

Share.

Comments are closed.