Goran Đurović kandidat za potpredsjednika GP URA

Barski privrednik i vlasnik kompanije Cerovo Goran Đurović jedan je od kandidata za potpredsjednika GP URA koji u nedjelju održava kongres, saznaju Vijesti.

Đurović je diplomirani ekonomista, vlasnik uspješne privatne kompanije sa blizu 200 zaposlenih i od samog početka je na bijeloj listi Poreske Uprave.

On je javnosti poznat i kao humanista i filantrop, za šta je dobijao nagrade, od kojih su najznačajnije nagrada za menadžera godine 2017, nagrada Privredne komore za društvenu odgovornost za 2017. godinu kao i dvije godišnje nagrade Iskra za filantropiju za doprinos lokalnoj zajednici za 2012. godinu i nagrade za doprinos na nacionalnom nivou za 2016. godinu.

On do sada nije bio politički angažovan, dok je ranije bio aktivan u Pozitivnoj Crnoj Gori, gdje se priklonio struji koja nije podržavala predsjednika Darka Pajovića, kao i sadašnji lider GP URA Dritan Abazović.

Na kongresu Građanskog pokreta URA biraju se predsjednik i četiri potpredsjednika partije. „Vijesti“ su ranije najavile da je kandidatkinja za potpredsjednicu i Jovana Marović izvršna direktorica NVO „ Politikon mreže“.

Abazović je jedini kandidat za predsjednika, a kongres se održava u Ulcinju.

Share.

Comments are closed.