Gregor Glas novo pojačanje Mornara Barskog zlata?

Nakon četvrtog uzastopnog poraza i puno kadrovskih problema košarkašima Mornara Barskog zlata ostalo je vrlo malo vremena za dovođenje novih igrača za nastavak takmičenja u drugom dijelu sezone.

Prema propozicijama ABA lige prelazak igrača iz kluba u klub je moguć između 13. i 14. kola. Posljednje 13. kolo, u prvom dijelu šampionata je počelo 28. decembra minule godine, a završeno sinoć utakmicom Mornar Barsko zlato-FMP Meridian.

Naredno 14. na programu je sjutra 5. januara, kada će se odigrati dvije utakmice , Split- Budućnost Voli i Borac- Cedevita Olimpija.

Dakle, do ponoći KK „Mornar Barsko zlato“ ima vremena za neke nove transfere. Pred kraj godine potpisan je ugovor sa bivšim bekom Borca iz Čačka, Radovanom Đokovićem, a u planu je, kako su pred jučerašnji duel najavili iz Mornara, dovođenje još jednog igrača.

U medijima je danas objavljena vijest da će slovenački košarkaš i dosadašnji igrač Partizana Gregor Glas, karijeru nastaviti u Cedevita Olimpiji, odnosno na pozajmici u barskom abaligašu, u drugom dijelu šampionata, prenio je Mozzart Sport.

Iz Mornara se tim povodom nisu oglašavali, a da li je sve završeno znaće se vrlo brzo.

Na polovini smo takmičenja u AdmiralBet Aba ligi, a kako će se Mornar nositi sa pritiskom oko opstanka, pokazaće naredni dueli. Prvi je na programu 15. januara u Zadru.

Share.

Comments are closed.