Grimm večeras na koncertu Nikšićko rocks- Pjesma za društvo

Koncert ghotic- rock sastava “Grimm” u sklopu projekta “Nikšićko rocks-Pjesma za društvo”, premijerno će biti prikazan večeras u 21 sat na RTCG, a u isto vrijeme emitovan na talasima Radio Bara.

“Svima hvala, a najviše Mileni Đergović i Obrenu Tošiću, jer su nam omogućili dobro druženje, odličnu energiju i koncert koji će ostati trajni zapis, kao podsjetnik i nama i svim ljubiteljima istinske rock muzike. Da nije bilo njih, ‘Grimm’ se vjerovatno ne bi pojavio, ali sjetili su nas se, što je na naše, a vjerujem i njihovo zadovoljstvo, rezultiralo koncertom benda poslije gotovo dvije godine pauze”, kazao je Nebojša Đukanović frontmen benda “Grimm” za Radio Bar i Bar info.

Na repertoaru su gotovo svi hitovi sa njihova dva oficijelna albuma.

Trenutak za snimanje je, kako je istakao, po svemu specifičan, jer za ovu priliku “Grimm” ima skoro potpuno novu formaciju.

“U ovom sastavu imali smo bukvalno tri ili četiri probe da spremimo i onako dosta zahtjevan, repertoar našeg opusa. Da smo imali bar 15 dana, to bi bilo ono pravo. Ali, s obzirom na okolnosti, jako sam zadovoljan”, rekao je Nebojša.

 Publika će imati priliku da čuje pjesme “Uspavanka”, ”Začaran”, ”Endless mission”, “Dina”, “Vratiću se”… ali i dvije obrade – Goran Bare i Majke “Teške boje”, kao i “The Cult”- ”Rain”.

“Prethodne dvije godine su me naučile da nema planiranja. Postoje samo ideje i trenuci za njihovu realizaciju, dok je plan vezan za datume, za rokove… Toga više nema. Sasvim sam siguran da ću ubuduće raditi po instinktu, i u trenutku kada okolnosti budu dozvoljavale da se nešto realizuje. Dakle, ‘Grimm’ prelazi na drugačiji ‘mod’. Nove pjesme su gotove, ali vrijeme će pokazati u kom obliku i pod kojim imenom će priča biti nastavljena. Da ne bude zabune- “Grimm” će postojati koliko postojim i ja, ali je moguće da će neke stvari biti još više personalizovane”, najavio je Đukanović.

Share.

Comments are closed.