Info dan povodom prezentacije modela socijalnih subvencija Opštine Bar

Povodom implementacije novog socijalnog programa, Opština Bar organizuje Info sesiju na kojoj će biti detaljnije predstavljeni modeli socijalnih subvencija, uslovi i način ostvarivanja prava na njihovo korišćenje. Info dan će biti održan u četvrtak, 21. 09. 2023. godine u Maloj sali Opštine Bar sa početkom u 12 sati.   

Opština poziva sve potencijalne korisnike subvencija, predstavnike institucija i nevladinih organizacije koje se bave pravima socijalno osjetljivih društvenih grupa, kao i ostale zainteresovane građane, da uzmu učešće u ovom događaju i informišu se o mogućnostima dobijanja novčanih sredstava na ime socijalnih subvencija. 

“Podsjećamo, Javni poziv za dodjelu četiri vrste socijalnih subvencija namijenjenih učenicima osnovnih škola,objavljen je 15. 09. 2023. godine i biće otvoren do 30. 09. 2023. godine. Njime će biti raspodijeljeno 120.000 eura na ime subvencija za neformalno obrazovanje, za školski obrok, za članarine u sportskim klubovima i za nabavku školskog pribora”, navodi se u saopštenju.

Share.

Comments are closed.